Ramen en deuren in PVC en Alu

 

 

ST-Projects werkt exclusief met raamprofielen van hoge kwaliteit die voldoen aan de nieuwe energienormen.

De keuze tussen ALUMINIUM en PVC is bovenal een kwestie van persoonlijke smaak, maar hangt soms toch ook af van de stijl van uw bouwproject.

Voor onze PVC ramen maken we gebruik van de profielen van Schüco en verwerken wij in ons productiehuis in Luxemburg, voor Aluminium zijn dit de profielen van Aliplast en deze verwerken wij in ons productiehuis in Namen. Zo bent u steeds gegarandeerd van een Belgische – Luxemburgse makelij. Bij ST-Projects hechten we veel belang aan innovatie. Onze ramen en deuren staan altijd en overal garant voor een perfecte isolatie. We beschikken dan ook over producten speciaal ontworpen met het oog op de vereisten van passieve en laagenergetische woningen.

Bovendien voldoen alle ramen en deuren van ST-Projects aan de strengste veiligheidsnormen.

  • PVC heeft de ideale combinatie namelijk die van een zeer isolerend vermogen en een zeer aantrekkelijke prijs. Om een maximale rigiditeit te garanderen, verstevigen we bij St-Projects onze PVC profielen over heel hun lengte. Onze ramen zijn beschikbaar in tal van kleuren zowel in glad als in structuur (bijv. houtstructuur).

 

  • De aluminiumprofielen leveren een dubbel voordeel op namelijk het combineren van een hoge rigiditeit en het relatieve lichte gewicht. Het is dankzij deze specificaties dat een minimalistisch design mogelijk is alsook dat de profielen zich perfect laten aanpassen aan constructies die een grote glasoppervlakte hebben. Het coatingsysteem laat u toe een quasi onbeperkte keuze te hebben in kleuren zowel aan de buiten- als binnenzijde van uw raam. Tenslotte, is aluminium 100% recycleerbaar.

 

Vraag naar onze mogelijkheden en toepassingen.